Za co cenię olej rzepakowy?

Za jego uniwersalność. Ma delikatny smak, jest bezzapachowy, można stosować go do smażenia, duszenia, marynowania, sałatek. Jest powszechnie dostępny i polski. A na dodatek ma dobry skład.

Zdjęcie

Prof. dr hab. n. med. Andrzej Bochenek /materiały prasowe
Prof. dr hab. n. med. Andrzej Bochenek
/materiały prasowe

Prof. dr hab. n. med. Andrzej Bochenek - specjalista kardiochirurgii, chirurgii ogólnej i angiologii. Nauczyciel akademicki Śląskiego Uniwersytetu Medycznego, wieloletni członek zarządu Polskiego Towarzystwa Kardiologicznego. Współzałożyciel sieci Polsko - Amerykańskich Klinik Serca, konsultant ds. kardiochirurgii oddziału kardiochirurgii w Bielsku Białej. Koordynator wielu badań naukowych, autor publikacji w czasopismach krajowych i międzynarodowych.

 

Artykuł pochodzi z kategorii: Zdrowy tryb życia

materiały prasowe

Zobacz również

  • Bez obaw zdejmuj buty

    Jesienią i zimą wiele godzin nosimy ciężkie, zabudowane obuwie. To sprawia, że skóra stóp nie oddycha i pojawia się nieprzyjemny zapach. więcej